مشاوره رایگان و دریافت آفر ویژه خرید آنلاین

معرفی ۱۱ بازی مفید برای تیم سازی مجازی

معرفی 11 بازی مفید برای تیم سازی مجازی

در دنیای همیشه در حال تغییر و پرسرعت امروزی، تیم‌های دورکار بیش از گذشته رایج شده‌اند. در حالی‌که دورکاری مزایای خاص خود را دارد، اما ممکن است چالش‌هایی مانند موانع ارتباطی و احساس انزوا را نیز به‌همراه داشته‌باشد. یکی از راه‌های غلبه بر این چالش‌ها، بازی است. بازی‌ها می‌توانند راهی سرگرم‌کننده و جذاب برای تیم‌های دورکار برای افزایش روحیه و بهبود ارتباطات فراهم کنند. در این مقاله، قصد داریم چند بازی سرگرم‌کننده برای تیم سازی مجازی معرفی کنیم. اگر علاقه‌مند به این موضوع هستید، تا انتها همراه ما باشید.

اهمیت انجام بازی در تیم سازی مجازی

تنهایی، یکی از ویژگی‌های دورکاری است. زیرا شما نمی‌توانید برای پرسیدن سوال به‌سمت میز همکار خود بروید یا برای صرف قهوه و گپ به اتاق استراحت روانه شوید. این عدم تعامل ممکن است ایجاد ارتباط با هم‌تیمی‌ها را دشوار کند.

معرفی 11 بازی مفید برای تیم سازی مجازی
معرفی ۱۱ بازی مفید برای تیم سازی مجازی

در حالی‌که صدها ابزار برای کمک به تیم سازی مجازی برای رفع شکاف‌های ارتباطی و تقویت همکاری وجود دارد، یکی از بهترین راه‌ها برای گرد هم آوردن اعضا، بازی است. بازی‌ها به اعضای تیم دورکار کمک می‌کنند تا برای حل مشکلات و ایجاد پیوندهای طولانی‌مدت با یکدیگر همکاری داشته‌باشند. ترکیب کار و بازی موجب می‌شود که اعضا با همدیگر بهتر آشنا شوند و بتوانند بهتر باهم ارتباط برقرار کنند. برای همین است که بازی در تیم‌های دورکار اهمیت زیادی دارد.

مزایای بازی در تیم سازی مجازی

گرد هم آوردن تیم مجازی برای داشتن لحظاتی سرگرم‌کننده، طیف وسیعی از مزایای را به همراه دارد. اعضای تیم شما می‌توانند باهم گپ بزنند و به‌روزرسانی‌ها را به اشتراک بگذارند، از تجربیات جدید لذت ببرند، خلاقیت خود را شعله‌ور کنند و مهارت‌های ارتباطی‌شان را پرورش دهند. از مزایای دیگر بازی در تیم سازی مجازی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • به چالش کشیدن حل مسئله، همکاری تیمی و مهارت‌های ارتباطی
  • ایجاد اعتماد و احساس حمایت
  • بهبود روحیه اعضای تیم و ایجاد شادی و افزایش رضایت در آن‌ها
  • ایجاد فرصت‌هایی برای پیوند تیمی و رفاقت
  • اضافه کردن تعامل و سرگرمی به فعالیت‌های کاری
  • تقویت و شکل‌دهی فرهنگ و ارزش‌های تیم
  • کاوش ایده‌های جدید و تشویق خلاقیت و نوآوری
  • اضافه کردن راه‌های جدید برای افزایش مشارکت اعضای تیم

بیشتر بخوانید: مزایای دورکاری برای شرکت‌ها و پرسنل دورکار چیست؟

مزایای بازی در تیم سازی مجازی
مزایای بازی در تیم سازی مجازی

۱۱ بازی برای تیم سازی مجازی

در این بخش می‌خواهیم چند بازی جالب و ساده به شما معرفی کنیم که می‌تواند تاثیر زیادی در افزایش روحیه اعضای تیم دورکار و بهبود ارتباطات آن‌ها داشته‌باشد.

پیکشنری (Pictionary)

یکی از بازی‌هایی که می‌توانید برای تیم سازی مجازی استفاده کنید، پیکشنری است. برای انجام این بازی حدس‌زدنی محبوب، تیم را به گروه‌های سه‌نفره تقسیم کنید. مدیر تیم باید شخصا به یکی از اعضای هر گروه پیامک بزند و کلمه‌ای که باید کشیده شود را برای او بفرستد. شخصی که قرار است تصویر کلمه مورد نظر را بکشد، می‌تواند از یک تخته سفید مجازی مثل آن‌چه در Google Meet در دسترس است، استفاده کند و نقاشی کشیدن خود را با بقیه به اشتراک بگذارد.

به هر تیم یک دقیقه فرصت داده می‌شود تا کلمه را حدس بزند. نکته مهم اینجاست که نقاشی نباید شامل حروف، کلمات یا اعداد باشد. گروهی که بیشترین حدس درست را زده باشد، جام را به خانه می‌برد.

این‌جا کجاست؟

اگر تیم شما از نظر جغرافیایی پراکنده است، تصویری از یک مکان تاریخی، صنایع دستی یا غذای معروف یک منطقه که اعضای تیم، به آن‌جا تعلق دارند را پیدا کنید. سپس تصویر را بزرگنمایی کنید، یک تکه از آن را برش بزنید و آن را برای تیم خود بفرستید. هر کس بتواند حدس بزند، تصویر مربوط به چیست، برنده است.

سپس از فردی که اهل آن منطقه است و اطلاعات کافی در مورد تصویر دارد، بخواهید تا درباره آن صحبت کند و اطلاعات خود را با دیگران به اشتراک بگذارد. این بازی، یک راه مناسب برای اعضای تیم است که بدانند هریک از اعضا، اهل کجا هستند و چه فرهنگی دارند.

۱۱ بازی برای تیم سازی مجازی
۱۱ بازی برای تیم سازی مجازی

طراحی پرسپکتیو

هر فرد، نگاه متفاوتی به جهان دارد و شما می‌توانید از این دیدگاه‌های متفاوت برای انجام بازی طراحی پرسپکتیو استفاده کنید. برای این بازی، یک مفهوم انتزاعی انتخاب کنید، برای هریک از اعضای تیم بفرستید و از آن‌ها بخواهید آن مفهوم را ترسیم کنند. سپس نقاشی خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.

به‌عنوان مثال از اعضای تیم بخواهید تصویری از تابستان بکشند. یک نفر ممکن است تصویری از ساحل بکشد، در حالی‌که فرد دیگر دماسنجی را با دمای بالا کشیده است. چیزی که هر فرد ترسیم می‌کند، ممکن است جنبه‌هایی از شخصیت و دیدگاه او را نشان دهد.

دو حقیقت و یک دروغ

اگر به‌دنبال بازی‌های آسان برای تیم سازی مجازی خود هستید، این بازی ایده‌آل است. بازی دو حقیقت و یک دروغ، نیاز به آمادگی بسیار کمی دارد و نیازمند هیچ اپلیکیشنی یا وبسایتی نیست. برای انجام این بازی، هریک از اعضا سه نکته را درباره خود مطرح می‌کنند، دو نکته درست و یک نکته دروغ است.

اکنون بقیه باید حدس بزنند که کدام نکته دروغ است. این بازی می‌تواند، یخ تیم را آب کند و لحظات مفرحی برای اعضا فراهم آورد. همچنین تشخیص دروغ در مورد یک هم‌تیمی که فکر می‌کنید خوب او را می‌شناسید، ممکن است به طرز عجیبی چالش‌برانگیز باشد و حقایق جالبی را فاش کند.

بیشتر بخوانید: چگونه کارمندان منظمی داشته‌باشیم؟

بازی دو حقیقت و یک دروغ، نیاز به آمادگی بسیار کمی دارد و نیازمند هیچ اپلیکیشنی یا وبسایتی نیست.
بازی دو حقیقت و یک دروغ، نیاز به آمادگی بسیار کمی دارد و نیازمند هیچ اپلیکیشنی یا وبسایتی نیست.

اوریگامی

اوریگامی یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش استرس و هیجانی کردن کودک درون شماست! برای لذت بردن از این فعالیت به‌عنوان یک تیم، اعضا می‌توانند به‌نوبت و به‌طور منظم، یک خلاقیت اوریگامی انتخابی را به دیگران آموزش دهند. پس از مدتی خواهید دید که چگونه ارتش اوریگامی خود را ساخته‌اید و اعضای تیم چقدر در این بازی کاغذی، ماهر شده‌اند.

بازی حافظه

برای انجام این بازی تیم سازی مجازی، مدیر تیم، اعضا را به گروه‌های مساوی تقسیم می‌کند. از هر گروه یک نفر در بازی حافظه شرکت می‌کنند. مسئول برگزاری بازی، چند تصویر را به هر بازیکن نمایش می‌دهد و او باید تلاش کند که این تصاویر را در عرض یک دقیقه به ذهن بسپارد. هنگامی‌که یک دقیقه تمام شد، بازیکن باید نام تصاویری که دیده است را بگوید. هرچه تصاویر بیشتری را به‌خاطر بیاورد، شانس برنده شدن او بیشتر است. بازی حافظه ممکن است ساده به‌نظر برسد، اما این‌گونه نیست.

چه احساسی دارم؟

به گفته محققان دانشگاه ایالتی اوهایو، چهره انسان قادر به ایجاد ۲۱ حالت مختلف است. برای انجام این بازی تیم‌ها به گروه‌های ۴ نفره تقسیم می‌شوند. مدیر تیم، فهرستی از حالات رایج چهره را تهیه و آن را برای یک نفر از هر گروه ارسال می‌کند. او باید حالت مشخص‌شده را در چهره خود ایجاد کند و بقیه حدس بزنند که چهره او چه حالتی را نشان می‌دهد. استفاده از دست در هنگام بازی ممنوع است.

بیشتر بخوانید: بهترین ساعت کاری پرسنل اداری شرکت‌ها

برای انجام این بازی تیم‌ها به گروه‌های ۴ نفره تقسیم می‌شوند.
برای انجام این بازی تیم‌ها به گروه‌های ۴ نفره تقسیم می‌شوند.

من کجا هستم؟

این بازی تیم سازی مجازی، بسیار سرگرم‌کننده است. هر بازیکن به‌نوبت ویژگی‌های محیط اطراف خود را توصیف می‌کند. اکنون دیگران باید حدس بزنند که او در کدام قسمت از خانه قرار دارد. قبل از انجام بازی مطمئن شوید که دوربین و میکروفون خاموش هستند.

سپس همه سرنخ‌ها را برای تمام اعضای گروه ارسال کنید. توصیه می‌کنیم، سرنخ‌هایی خلاقانه و چالش‌برانگیز ایجاد کنید که حدس زدن‌شان ساده نیست. البته سرنخ‌ها نباید آن‌قدر گنگ و نامفهوم باشند که هیچ‌کس نتواند درست حدس بزند.

داستان‌بازی

این بازی به دو عنصر خلاقیت و حافظه به‌صورت هم‌زمان نیاز دارد. برای انجام داستان‌بازی، مدیر تیم با یک عبارت فرضی مانند «اگر سگ‌ها می‌توانستند پیام بدهند» یا «اگر فیل‌ها می‌توانستند پرواز کنند» داستان را شروع می‌کند. سپس بازیکنی را که باید داستان را ادامه دهد، انتخاب می‌کند.

بازیکن منتخب باید یک جمله به عبارت قبلی اضافه کند. جمله جدید باید بیش از ۳ کلمه باشد و بازیکن باید داستان را از ابتدا تعریف کند. همان‌طور که داستان توسعه می‌یابد، موج جدیدی از خلاقیت را به راه می‌اندازد و یک چالش جدی برای مهارت‌های ارتباطی و حافظه افراد ایجاد می‌کند.

برای مشاورۀ رایگان، در اولین فرصت با شما تماس می‌گیریم.

-

اگه می‌تونی منو بگیر

این فرصتی است که فانتزی تخیلی خود را به واقعیت تبدیل کنید. اگر می‌توانستید یک شخصیت داستانی باشید، چه کسی را انتخاب می‌کردید؟

برای انجام این بازی، همه افراد تیم باید در ویدیو کنفرانسی که می‌تواند از طریق Google Meet برگزار شود، شرکت کنند و نام کاربری خود را به نام شخصیت انتخاب‌شده تغییر دهند. همچنین همه باید مطمئن شوند که دوربین و میکروفن آن‌ها خاموش است. سپس یکی از اعضای تیم، رهبری بازی را بر عهده می‌گیرد و شروع به حدس زدن نام‌های واقعی اعضا می‌کند.

هر زمان که او حدس درستی می‌زند، طرف مقابل باید دوربینش را روشن کند و خودش را نشان دهد. این چرخه تا زمانی‌که تمام اعضای تیم مشخص شوند، ادامه می‌یابد. هنگامی‌که یک دور کامل تمام شد، همه می‌توانند اتاق را ترک کنند و دوباره با نام‌های جدید، وارد بازی شوند!

صحبت بدون توقف

آیا می‌توانید بدون وقفه و بدون لکنت صحبت کنید؟ اگر این توانایی را دارید، این بازی مختص شماست. صحبت کردن بدون وقفه مستلزم آن است که مدیر تیم، مجموعه‌ای از جملات را آماده کند و آن‌ها را به‌نوبت به هریک از اعضای تیم ارائه دهد. هر بازیکن در نوبت خود، ۳۰ ثانیه فرصت دارد که این جملات را بدون لکنت بخواند. اگر اشتباه کند، بازنده است و نوبت به نفر بعدی می‌رسد.

سخن پایانی

در این مقاله، ۱۱ بازی جذاب و پرهیجان برای تیم‌های دورکار معرفی کردیم. درست است که دورکاری مزایای بسیاری دارد. اما به‌دلیل این‌که اعضای تیم به‌تنهایی کار می‌کنند و ارتباطی با یکدیگر ندارند، ممکن است با مشکلاتی چون احساس تنهایی و از دست دادن انگیزه مواجه شوند. از این‌رو برای تیم سازی مجازی کارآمد، با یکسری بازی‌ها، می‌توانید ارتباطات اعضای تیم را بهبود بخشید و روحیه آن‌ها را تقویت کنید. این اقدام موجب می‌شود که تیم انگیزه کافی برای کار کردن را داشته‌باشد و بتواند به اهداف پیش‌بینی‌شده با موفقیت دست پیدا کند.

سوالات متداول:

اهمیت انجام بازی در تیم سازی مجازی چیست؟

بازی‌ها به اعضای تیم دورکار کمک می‌کنند تا برای حل مشکلات و ایجاد پیوندهای طولانی‌مدت با یکدیگر همکاری داشته‌باشند. ترکیب کار و بازی موجب می‌شود که اعضا با همدیگر بهتر آشنا شوند و بتوانند بهتر باهم ارتباط برقرار کنند.

۱۱ بازی برای تیم سازی مجازی چیست؟

۱. پیکشنری (Pictionary) 2. این‌جا کجاست؟ ۳. طراحی پرسپکتیو ۴. دو حقیقت و یک دروغ ۵. اوریگامی ۶. بازی حافظه ۷. چه احساسی دارم؟ ۸. من کجا هستم؟ ۹. داستان‌بازی ۱۰. اگه می‌تونی منو بگیر ۱۱. صحبت بدون توقف

منابع: + + +

شما می‌توانید همین امروز برای دریافت مشـــاورۀ رایــگان با مــــا تمـــاس بگیــــرید

جشنواره بهاره جهان گستر

مقالات مرتبط

برخی از محصولات جهان‌گستر

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *